Tähän minäkin sitten päädyin. Pitämään blogia. Vaikka olen aika kauan ollut sitä mieltä, että en osaa pitää tällaista, unohtelen kirjoittaa jne. Mutta katsellaan nyt, jos vaikka lähtisi ihan hyvinkin käyntiin :)

Josko kertoisin itsestäni jotakin. Olen 18-vuotias tyttölapsi, lukiossa tällä hetkellä kolmatta vuotta. Asustelen Turun lähellä, kerrostalossa. Harrastuksina lähinnä käsityöt, askartelu, lukeminen ja elokuvat. Ja näihin harrastuksiini tämä blogi pääasiassa keskittyykin, varsinkin käsitöihin ja askarteluun.

Tykkään harrastusteni lisäksi teatterista, kirjoittamisesta, syksystä, uusiin ihmisiin tutustumisesta, väreistä, kirpputoreista, kengistä ja laukuista, ostoksilla käymisestä, uskonnoista, filosofiasta, kirjeiden kirjoittamisesta ja niiden saamisesta sekä kauniista esineistä.

Käsityö innostukseni alkoi vasta ihan hetki sitten, viimeksi oon käsitöitä tehnyt ylä-asteen käsityötunneilla. Ensimmäiseksi valmistui harmaa pipo, jonka tekemisen aloitin juuri sopivasti silloin, kun olisi pitänyt lukea syksyn ylioppilaskirjoituksiin. No, pipo valmistui kuitenkin ja kirjoituksetkin menivät jotenkuten. Tällainen piposta tuli:

13764.jpg

Seuraavana projektina aloitin samanlaisen pipon mustana ja ilman tuota kukkasta. Se valmistui eilen ja siirtyy huomenna poikaystävän omistukseen :)